Etiket Sonuçları: Aile

11. Sınıf Öğrencimiz Rojin Alphan’ın Evine Ziyaretimizi Gerçekleştirdik.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Bilişim ve Elektrik Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERLE BULUŞUR PROJESİ kapsamında çevremizdeki ihtiyaç sahibi ev ve işletmeleri ziyaret etti. Ziyaretlerde tamir, bakım, bilgilendirme vb. çalışmalarıyla çevrenin takdirini kazandılar. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı 28 Ekim 2022, Cuma günü saat 11.00'de okulumuzda yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizin katılması önemle rica olunur.

Eyl

Almanya'ya Gidecek Öğrencilerimiz ve Aileleri ile Bir Araya Geldik. AB Erasmus+ Projemiz kapsamında Almanya'nın Münih şehrine gidecek olan öğrencilerimiz ve aileleri ile bir araya gelerek hazırlıklara başladık. Güzel başlayan, güzel biter.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Okul Aile Birliği Toplantısını Zoom Programı Üzerinden Yaptık. Toplantıya Öğrenci Velilerimizin göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 70 dakika süren toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Toplantının okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.