Etiket Sonuçları: Elektrik

Ock

Okulun Muftağına Elektrikli Şofben Kurulumu Gerçekleştirildi.

Ock

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanına Bilgisayar Kazandırıldı. Bilişim Alanı Şefi Mustafa US ve Elektrik Alanı Şefi Miraç VAYİÇ'in işbirliği ve katkılarıyla okulumuz imkanlarıyla 5 adet bilgisayar atölyemize kuruldu. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Elektrik Elektronik Alanı Atölyesi Oluşturuluyor. Ümmü Baykan AİHL bodrum katındaki toplantı salonu atölyeye dönüştürülüyor. Emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Eski binamızın tesisatlarının sökülmesi, depolanması, korunması ile ilgili tüm işlemleri başarıyla gerçekleştiren Elektrik Alanı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuza gelen ikramları öğrencilerimizle paylaştık. Onlarla sohbet ettik. İyi ki varsınız, gençler.

Ara

Elektrik Alanı Öğrencilerimiz Arızaları Gideriyor. Öğrencilerimize Alan Şefi Gökhan Ölçek Bey'e teşekkür ediyoruz.