Etiket Sonuçları: Toplantı

05 Şubat 2024 Tarihli Öğretmenler Kurulu Toplantısı Duyurusu ekte sunulmuştur.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı 28 Ekim 2022, Cuma günü saat 11.00'de okulumuzda yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizin katılması önemle rica olunur.

Ağu

Eylül Dönemi Öğretmenler Kurulu Toplantısı duyurusu ekte sunulmuştur.

Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Haziran Dönemi Öğretmenler Kurulu Toplantısı Gündemi ekte sunulmuştur.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönembaşı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Gündemi ekte sunulmuştur.

2. Dönem Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı gündemi ekte sunulmuştur.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı.

AB Projemiz İçin Ulusal Ajans Toplantısına Katıldık

2020 Yılı 1. Mesleki Çalışma Dönemi Toplantısı çevrimiçi yapıldı. Toplantıda Hibrit-Aşamalı-Seyreltilmiş Eğitim uygulamaları başarı, devamsızlık, performans, proje, sınavlar, disiplin, maske-mesafe-hijyen yönünden değerlendirildi. Toplantıya okul müdürü İsmail Güdül'ün başkanlığında tüm idareci ve öğretmenlerimiz katıldı. Yaklaşım 80 dakika süren toplantının çok verimli geçtiği gözlendi.

Okul Aile Birliği Toplantısını Zoom Programı Üzerinden Yaptık. Toplantıya Öğrenci Velilerimizin göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 70 dakika süren toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Toplantının okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Mrt

Okul Personeli İle Toplantı yapıldı. Müdür Yardımcısı Osman Arslan Bey, okul personeli ile bilgilendirme toplantısı yaptı. Hijyen ve önemi anlatıldı. Görevin yapılması sırasında nelere dikkat edileceği vurgulandı.

Mrt

Meslek Tanıtım Toplantısına Katıldık

Şbt

Okul Müdürü İsmail Güdül'ün başkanlığında, Müdür Yardımcıları Mustafa Tufan, Osman Arslan ve Abdullah Sarı haftalık olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda okul nakli, kılık kıyafet, öğrenci davranışları, işletmelerde beceri eğitimi konuları ele alındı.

Şbt

2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı