Etiket Sonuçları: Ziyaret

11. Sınıf Öğrencimiz Rojin Alphan’ın Evine Ziyaretimizi Gerçekleştirdik.

Ulubey İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim COŞKUNASLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Mustafa TURGUT okulumuzu ziyaret ettiler.

Öğrenci Velisi ve Öğretmen Ziyaret Takvimi ekte sunulmuştur.

Nis

Ulubey Emniyet Müdürlüğünden Okulumuza Ziyaret. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Emniyet Amirimiz okulumuz Özel Eğitim öğrencilerini ziyaret etti. Emniyet Amirimiz öğrencilere hediler verdi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Emekli Öğretmenimiz Akif Yağcı'dan Öğretmenler Gününde okulumuzu ziyaret etti. Güzel bir sohbetin ardından öğretmenimizi uğurladık.

Mrt

Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Turgut, atölye yapım işlerini yerinde denetledi. Atölye yapımının başından bu yana konu ile yakından ilgilenen müdürümüz, çalışmaları izledi, malzeme ihtiyacı ile ilgili bilgi aldı.

Mrt

Özel Eğitim Hanyeri Taşıma Şoförümüz Mustafa Bayraktar, okulumuzu ziyaret etti. Personelimize ve öğrencilerimize ikramda bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Banaz'dan Ziyaretçilerimiz Vardı. İl Genel Meclisi geçen dönem üyesi Hasan Yılmaz ve Eğitimci Mustafa Dönmez okul müdürlüğümüze ziyarette bulundular.

Şbt

10 Elektrik Sınıfı öğrencimizi İsa Akal'ın babası Süleyman Akal okulumuzu ziyaret etti. Emekli İmam olan Sülayman Akal, öğrencimiz hakkında bilgi aldı.

Ulubey İlçe Milli Eğitim Proje Ekibi Okulumuzu Ziyaret Etti. Öğretmenlerimize proje hazırlama hakkında bilgi verildi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçemizde program hazırlayan Ulubey Halk Eğitimi Merkezi Öğretmeni Pınar Sunalcan ve Yüksekokul Öğrencileri Özel Eğitim Öğrencilerimizin katkılarından dolayı okulumuza teşekkür ziyaretinde bulundular. Başarılı çalışmalarından dolayı Pınar Hanım ve Yüksekokul Öğrencilerini tebrik ediyoruz. Nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Özel Eğitim Öğrencilerimiz Uşak MTAL Ziyaretini gerçekleştirdi. Özel Eğitim 12. sınıf öğrencimiz İlknur Çelik'in nakli bir süre önce Uşak MTAL'ye yapılmıştı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz İlknur Çelik'i kendi okulunda ziyaret ederek, özlem giderdiler. Özel Eğitim Taşıma Servisinin katkılarıyla, Uşak MTAL Okul Müdürü Ali İğüs Bey'in misafirperverliği, öğretmen ve öğrencilerimizin sevgileriyle müthiş bir ortam oluşturuldu. Ne mutlu hepimize.

Ara

Okul Müdürümüzden Ziraat Odasına Ziyaret. Ulubey Ziraat Odasında Beceri Eğitimi yapan öğrencilerimizin iş ortamında ziyaret edilmesi, yetkililerden bilgi alınması kapsamında Okul Müdürü İsmail GÜDÜL, Ziraat Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Murat Kabak ve öğrencilerimizinde yer aldığı ziyarette Beceri Eğitimi ile ilgili hususlar değerlendirildi.