Etiket Sonuçları: Okul

2023 - 2024 Şubat - Haziran Dönemi İdare Nöbet Çizelgesi

Şbt

05/02/2024 Tarihli Okul Ders Programı ekte sunulmuştur.

Kas

Ulubey İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim COŞKUNASLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Mustafa TURGUT okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı 28 Ekim 2022, Cuma günü saat 11.00'de okulumuzda yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizin katılması önemle rica olunur.

Ağu

COVID-19 SALGININDA OKULLARDA ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER YAZISI EKTE SUNULMUŞTUR.

Okulum Temiz Evrakları 2021 ekte yer almaktadır.

Okul Bahçemizin Temizliğini Yaptık, çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Ulubey Emniyet Müdürlüğünden Okulumuza Ziyaret. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Emniyet Amirimiz okulumuz Özel Eğitim öğrencilerini ziyaret etti. Emniyet Amirimiz öğrencilere hediler verdi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Kas

Okulum Temiz Belgesi Almaya Hak Kazandık. Belgenin alınmasında emeği geçen tüm personelimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği Toplantısını Zoom Programı Üzerinden Yaptık. Toplantıya Öğrenci Velilerimizin göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 70 dakika süren toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Toplantının okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz Açıldı. 9-10-11-12. sınıf öğrencilerimiz meslek dersleri için yüzyüze eğitim kapsamında 05 Ekim 2020 tarihinde eğitim-öğretime başladılar. Okul Müdürü İsmail Güdül'ün açılış konuşmasında, öğrenciler salgın, eğitim-öğretim ve diğer konularda bilgilendirildiler. Hayırlı olmasını diliyoruz.

Okulum Temiz Projesi Belgeleri Ekte yer almaktadır.

Mrt

Okul Personeli İle Toplantı yapıldı. Müdür Yardımcısı Osman Arslan Bey, okul personeli ile bilgilendirme toplantısı yaptı. Hijyen ve önemi anlatıldı. Görevin yapılması sırasında nelere dikkat edileceği vurgulandı.

Mrt

Okul Tabelamız Asıldı. Gökhan Ölçek Bey'e ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okul Müdürü İsmail Güdül'ün başkanlığında, Müdür Yardımcıları Mustafa Tufan, Osman Arslan ve Abdullah Sarı haftalık olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda okul nakli, kılık kıyafet, öğrenci davranışları, işletmelerde beceri eğitimi konuları ele alındı.

Şbt

Okul Bahçemizden Görüntüler. Temiz, bakımlı, güzel ağaçlarla bezenmiş hoş bir bahçe.

Okulumuzdaki spor alanları

Şbt

Eski Okulumuzu Toplamaya Devam Ediyoruz. Tesisatın, sıraların, masaların toplanarak belli bir alanda istiflenmesi yapılıyor. Bu görevlerin yapılmasında en büyük katkı Elektrik Alanı Öğretmen ve Öğrencilerine ait. Kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Okulumuzdan Kar Manzaraları

Şbt

Okul binamız depreme dayanıklı olmadığı için yıkım kararı çıkmıştı. Okulumuzun geçici olarak Ümmü Baykan AİHL'ye taşınacak. 10 Şubat 2020 tarihinden itibaren eğitim öğretim faaliyetlerimiz Ümmü Baykan AİHL'de devam edecek. Sınıflarımız için gerekli alt yapı çalışmaları yapıldı.

Ock

Ulubey İlçe Milli Eğitim Proje Ekibi Okulumuzu Ziyaret Etti. Öğretmenlerimize proje hazırlama hakkında bilgi verildi.

Ara

Okul Müdürümüzden Ziraat Odasına Ziyaret. Ulubey Ziraat Odasında Beceri Eğitimi yapan öğrencilerimizin iş ortamında ziyaret edilmesi, yetkililerden bilgi alınması kapsamında Okul Müdürü İsmail GÜDÜL, Ziraat Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Murat Kabak ve öğrencilerimizinde yer aldığı ziyarette Beceri Eğitimi ile ilgili hususlar değerlendirildi.

Okul Tanıtım Günleri.

Şbt

Okulumuz "Beslenme Dostu Okul"  projesi kapsamında sertifika aldı.