Kas

Ulubey İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim COŞKUNASLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Mustafa TURGUT okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Öğrenci Velisi ve Öğretmen Ziyaret Takvimi ekte sunulmuştur.

Ekm

Okulumuzda 31.10.2023-10.11.2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 1. dönem 1. sınav programı güncellenerek ekte sunulmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

09 Ekim 2023 Tarihli Sınıf Ders Programı ekte sunulmuştur.

Eyl

25 Eylül 2023 Tarihli Sınıf Ders Programı ekte sunulmuştur.

Eyl

Okulumuzda 11.09.2023-22.09.2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavı Programı ve sınava girecek öğrenci listesi ekte sunulmuştur. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Derse Giriş-Çıkış Çizelgesi ekte sunulmuştur.

Eyl

Sınıfların Haftalık Ders Programı ekte sunulmuştur.

Eyl

Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Gündemi ekte sunulmuştur.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Bilişim ve Elektrik Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERLE BULUŞUR PROJESİ kapsamında çevremizdeki ihtiyaç sahibi ev ve işletmeleri ziyaret etti. Ziyaretlerde tamir, bakım, bilgilendirme vb. çalışmalarıyla çevrenin takdirini kazandılar. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tem

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı karne töreni yapıldı. Dereceye giren ve çeşitli alanlarda başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri verildi. Hepinize iyi tatiller.

Tem

İstiklal Marşı'nan Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma ile ilgili kompozisyon yarışmasında öğrencilerimiz Uşak İl birincisi Hülya Nur Kaçar, İl ikincisi Ali Arık, İl üçüncüsü Ezgi Nur Özkal olmuştur. Öğrencilerimiz başarı belgelerini ve madalyalarını okul müdürümüz İsmail GÜDÜL'den aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Özel Eğitim Sınıfı Yıl Sonu Etkinliklerine Devam Ediyor

Haz

Özel Eğitim Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Ulubey Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisine katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına Katıldık