Uşak Üniv. Ulubey MYO Özel Eğitim Etkinliğine Katıldık

HAZİRAN DÖNEMİ TOPLANTI TAKVİMİ ekte sunulmuştur.

May

2.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ ekte sunulmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerimizin dikkatine.

Şbt

Almanya'nın Münih şehrindeki Acomtech GmbH işletmesinde 24 öğrencimizi ve 4 refakatçi öğretmenimizle birlikte "Açık Sahalarda Prafudr, Topraklama ve PratonerKurulumu Sayesinde Zengin Altın ve Mermer Yataklarının Güvenliği" konulu projemizin stajını her bir grubumuz 2 haftalık staj sürelerini hiç bir aksama olmaksızın belirlenen zamanda tamamlayıp ülkemize güvenli bir şekilde gelmeleri sağlanmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden SERKAN NAYİR Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Proje kapsamında ilimiz içerisindeki çeşitli okullardaki diğer meslek öğretmenleri ile beraber Macaristan İşbası Gözlem Projesi kapsamında 12.02.2023 ile 19.02.2023 tarihleri arasında Macaristandaki meslek liselerinde İşbaşı Gözlem Faaliyetlerinde bulundu.

Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi ekte sunulmuştur. Deprem Felaketi nedeniyle ertelenen Sorumluluk Sınavları 21-24 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesi ekte sunulmuştur.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanına Bilgisayar Kazandırıldı. Bilişim Alanı Şefi Mustafa US ve Elektrik Alanı Şefi Miraç VAYİÇ'in işbirliği ve katkılarıyla okulumuz imkanlarıyla 5 adet bilgisayar atölyemize kuruldu. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı İsa Sarıkaya Bey, 23/12/2022 Cuma günü kalp krizi geçirmiş, acil müdahale edilmiştir. Öğretmenimizin durumu şu an itibariyle iyiye gitmektedir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an evvel aramıza katılmasını temenni ediyoruz.

Ara

Özel Eğitim Öğrencilerimiz YERLİ MALI HAFTASI Etkinliği Düzenledi. Etkinlikte emeği geçen Öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Özel Eğitim Öğrencilerim Anadolu Lisesi Ebru Etkinliğine Katıldı. Etkinlik nedeniyle Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Tufan Bey ve Öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Erasmus+ 4. Grup Staj Görüntüleri

Son Grup Öğrencilerimiz ve Sevilay öğretmenimizi Alp Dağları ve Salzburgta

Erasmus+ 4. Grubumuz Deutsche Müzesi Gezisi

Erasmus+ 4. Grubumuz Münih'te Stajda. Sevilay Ceviz Hanım ve öğrencileri boş durmuyor. Bu günü stajda değerlendirdiler.