Mrt

Okulumuz Seminer Salonunda 112 Acil Servis Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü, tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılım ile okul bahçesinde kutlandı.

Ock

2023-2024 Birinci Dönem Karne Töreni 19 Ocak 2024 tarihinde yapıldı. Okul Müdürü İsmail Güdül'ün tören konuşmasından sonra dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Günü'ne ait görüntüler.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Özel Eğitim Öğrencilerimiz Karnelerini Aldı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ock

Çedes Projesi Masa Tenisi Turnavası Ödülleri Verildi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

OKULUMUZUN BÜNYESİNDE BULUNAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ EĞİTİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Ock

Okulun Muftağına Elektrikli Şofben Kurulumu Gerçekleştirildi.

Ock

11. Sınıf Öğrencimiz Rojin Alphan’ın Evine Ziyaretimizi Gerçekleştirdik.

Ara

Ortak Sınav Tarihleri

Ara

Okulumuz olarak öğrencilerimizin tümünün katılımı ile 1. Ulubey Kitap Festivali Sergi Alanına Ziyaret Yapılmıştır. Öğrencilerin İlgisini Çeken Bu Gezide Öğrencilerimizin Kitap Bilinci Kazanması Amaçlanmıştır.

Kas

Ulubey Belediyesi Başkanı Sayın Veli KOÇLU okulumuzu ziyaret etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kurum çalışanlarımızla kısa bir görüşme yaptı, hediyelerini takdim etti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Coşku ile Gerçekleşti.

Kas

Ulubey İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim COŞKUNASLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Mustafa TURGUT okulumuzu ziyaret ettiler.